Programma editie 2014

Carols in Pernis 2008

    Deze editie onder andere met:
  • Natascha de Jong
  • Muziekvereniging O.B.K. Pernis  www.obkpernis.nl
  • Gospelkoor Subesa
  • Saint Andrews Pipe band  www.sapb.nl
  • Smartlappenkoor Tranen met Tuiten
  • Russisch-Oekraïne Zang en dansensemble Kalina
  • Aad Stortenbeker - orgel
  • en vele anderen!

Carols in Pernis
“Carols in Pernis” in de Gymnastiekzaal deze keer. Om u alvast in Kerststemming te brengen vindt op vrijdagavond 19 december 2014 alweer de 7e editie plaats van "Carols in Pernis". Een feestelijk muziek-, meezing- en theaterfeest voor iedereen, ongeacht zijn religie of overtuiging. Een laagdrempelig Kerstevenenment dus, ook voor hen, voor wie de kerkdrempel te hoog is.  Dankzij de steun van de Deelgemeenteraad en een groot aantal sponsors, ook deze keer weer "helemaal gratis toegankelijk".

Met "Carols in Pernis" wordt een oude traditie in ere hersteld. U herinnert zich vast nog wel de jaarlijkse Kerst-samenzang in de Kantine van Niehuis & Van den Berg die ooit afgeschaft werd. Dit feest is in een nieuw jasje gestoken en mag u niet missen. Medewerking wordt bij deze 6e editie verleend door Muziekvereniging OBK Pernis, Natascha de Jong, The Saint Andrews Pipe Band, Smartlappenkoor Tranen met Tuiten, Organist Aad Stortenbeker, Meijer Draaiorgels, Gospelkoor Subesa,  Donkzakken koor en nog veel meer.  Zij nemen u mee op een Kerstreis rond de wereld. Carols in Pernis 2010Het belangrijkste op die avond is het publiek want u mag volop meezingen. De vijf voorgaande edities trokken volle zalen en het zal ook nu weer gezellig druk worden.

Vrijwilligers van de Pernisse Ruitervereniging zorgen voor de koffie, gluhwein en andere drankjes dus het zal u aan niets ontbreken.

Wij rekenen op uw komst op vrijdagavond 19 december 2014:
Gymnastiekzaal Pernis
Velsenaerstraat 214
Zaal open 19.00 uur  -  Aanvang 19.30 uur

(weinig parkeerruimte dus u kunt beter te voet komen)

Nieuwsbrief

Voor uw agenda,

We gaan vandaag terug in de tijd van Charles Dickens, de schrijver van de wereldberoemde boeken zoals David Copperfield,Nicholas Nickelby en natuurlijk de onvergetelijke Ebenezer Scrooge uit het boek Christmas Carols. Op 14 december 2019 is het weer zover, dan gaan de bekende figuren uit die tijd weer door de straten van Pernis.

Dit alles is te zien op het Arie den Arendplein, de Cornelis van Dijckstraat en de G.A. Soetemanweg

Bezoekersaantallen

Vandaag18
Gisteren20
Week94
Maand543
Alle40645